Blog

Maart 2016

 

Onze cursussen worden het hele jaar door gegeven, op dit moment is de basis licht cursus net weer van start gegaan. Hier even een paar berichtjes uit de praktijk!

Jacco heeft al bij verschillende cursussen lesgegeven, en geeft nu de eerste lessen van de basiscursus licht.

Het is elke keer weer leuk om cursisten te begeleiden. Omdat ik zelf al jaren meedraai ken ik de kneepjes van het vak, en ik weet precies wat de handigheidjes zijn die tijdens het werk van pas komen. Na elke cursus kom ik weer cursisten op de werkvloer tegen die wat ze geleerd hebben in praktijk brengen. Het is leuk om te zien dat ze wat aan de lessen hebben gehad, eigenlijk leidt ik mijn toekomstige collega’s op! Wat nog wel het leukste is van de cursus is dat de sfeer van de werkvloer eigenlijk ook bij de cursus is. Naast serieus werken is er dus ook tijd voor een geintje!

Jeroen heeft eerder de basiscursus en de advanced cursus video/led gedaan, en is net gestart met de basiscursus licht. Jeroen:

De cursus video/led was een pittige cursus om te doen, we hebben hem destijds in 12 weken gedaan waar eigenlijk 26 weken voor stonden. Maar toen wisten we ook echt alles wat we moesten weten en ik bouw sinds die tijd met regelmaat ledwalls. Het was fijn om meteen in de praktijk aan de slag te kunnen, en te merken dat de opleiding van QC goed aansluit op het werk in de praktijk. Ik ben net begonnen met de basiscursus licht omdat ik me breder wil oriënteren, en natuurlijk omdat ik het bouwen van licht ook heel gaaf vind om te doen. Ik doe dat nu af en toe al, maar ik wil het ook goed doen, en dat ga ik nu leren in deze cursus, de eerste lessen waren al heel interessant!

Onze nieuwe promofilm!