opleidingen

Leer het vak écht in de praktijk!
Werken binnen de concert- en evenementbranche vraagt om de juiste kennis én ervaring. Je moet niet alleen de theorie goed beheersen, maar het is minstens zo belangrijk om te weten hoe je bepaalde dingen in de praktijk kunt óf moet doen. Onze opleidingen bieden de juiste verhouding theorie en praktijk, en ze zijn afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze docenten hebben ervaring en specialistische kennis waardoor je na de opleiding goed voorbereid de werkvloer opgaat.

Gewoon doen
Ons motto is: ‘Waar een wil is, is een weg’
Voor ons betekent dat, dat als jij de wil hebt om in de evenementenbranche te werken, wij de weg weten om daar te komen. Onze ervaring is dat je ook zonder vooropleiding of ervaring elders met onze opleidingen toch snel aan de slag kunt. Wil jij werken in de evenementenbranche? Gewoon doen!

Opleidingen
Onderstaand een overzicht van de opleidingen die wij op dit moment aanbieden.
Wil je je inschrijven of heb je vragen over bijvoorbeeld startdata of kosten, bel 055-5341100 of stuur een mail naar info@qc-school.nl. Ben je nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen met onze opleidingen, klik dan hier en kom meer te weten over de projecten van Quinty’s Crew, QC Event Group en Q-led!